Cenik

Cenik za lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog, doktorskih disertacij in drugih besedil, prevod povzetka in drugih besedil ter oblikovanje zaključnih nalog velja od 5. 3. 2023.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na 040/900-066 in 031/456-445 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Naše storitve
Cena
Lektoriranje diplomskih nalog
1,8 €/LS*
Lektoriranje magistrskih nalog
1,8 €/LS
Lektoriranje doktorskih disertacij
1,8 €/LS
Lektoriranje zaključnih nalog v 24 urah
3 €/LS
Lektoriranje besedil (ki niso zaključne naloge)
3 €/LS
Prevajanje povzetka v angleški jezik
15 €/prevod**
Prevajanje besedila iz slovenskega v angleški jezik in obratno
15 €/LS
Tehnični pregled naloge ob lektoriranju
Brezplačno
Oblikovanje celotne naloge brez lektoriranja
0,6 €/LS
Priprava avtomatskega kazala vsebine (s pravilnimi slogi)
20 €
Priprava avtomatskega kazala slik, tabel in grafov (s slogi)
10 €
Številčenje strani naloge
10 €
Pravilno oblikovanje glave in noge dokumenta
10 €
Oblikovanje zrcalnih robov za obojestranski tisk (lihe, sode)
10 €


* LS pomeni 1 lektorsko stran, ki obsega 1500 znakov brez presledkov. Število znakov brez presledkov lahko preverite v programu Microsoft Word s klikom na "Besede" v levem spodnjem kotu. Lektorska stran torej ni enaka eni fizični A4 strani, to pomeni, da ne štejemo strani, na katerih so recimo samo slike ali grafi, ampak samo dejanske znake v celotni nalogi.

** Cena 15 EUR velja za prevod povzetka na 1 A4 strani z razmiki med vrsticami 1,5 in pisavo 12 (Arial, Times). V primeru, da je povzetek ob teh pogojih daljši od 1 A4 strani, je cena 15 EUR za 1500 znakov brez presledkov.

Cene za lektoriranje, prevajanje in oblikovanje so brez DDV na osnovi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV). Minimalna cena za lektoriranje diplomske naloge pri nas je 50 EUR.

Če pred lektoriranjem ugotovimo, da ima naloga nadpovprečno veliko pravopisnih, slovničnih in slogovnih napak, je lahko cena za lektoriranje tudi višja. O tem vas obvestimo v ponudbi, torej pred začetkom lektoriranja.

Zahvaljujem se vam za opravljeno lektoriranje. Res sem zelo zadovoljna, nisem si mislila, da bo toliko popravkov. Vas bom priporočala naprej, drugim študentom. Ksenija Sisinger, Fakulteta za državne in evropske študije Kranj

Resnično Vam hvala za lektoriranje in oblikovanje, res ste super in verjemite, da nam študentom rešujete življenja :)). Ostanite taki, kot ste, še naprej!! Ida Kravanja, Fakulteta za upravo

Ne vem, kako bi mi uspelo brez vaše pomoči. Lektoriranje in oblikovanje diplomske naloge ste izvedli vrhunsko pa še hitro. Res MEGA! Bom vsem priporočala. A. D., Fakulteta za management Koper

Kako naročiti?

 1. Mentor potrdi nalogo in vam da zeleno luč za lektoriranje.
 2. Pokličete Danajo na 040/900-066 ali 031/456-445 in rezervirate termin za lektoriranje. Pišete nam lahko tudi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in pošljete nalogo.
 3. Nalogo pošljete v formatu .DOC ali .DOCX na elektronski naslov. Zagotavljamo vam zaupnost podatkov.
 4. Sporočimo vam ceno in rok za lektoriranje.
 5. V primeru naročila vam pošljemo predračun za lektoriranje, ki ga lahko poravnate prek spletne banke, na banki ali pošti.
 6. Račun poravnate do dogovorjenega roka.
 7. Prejmete lektorirano diplomsko nalogo, potrdilo o lektoriranju in fotokopijo diplome kot dokazilo o strokovni usposobljenosti.
 8. Na voljo smo vam za vsa dodatna vprašanja in pomoč.

Najlepša hvala za vse, bila sem izredno zadovoljna z Vami. Vas bom priporočala ostalim. U. S., Pedagoška fakulteta, Univerza na Primorskem

Z vašim delom sem zelo zadovoljna in vas bom vsekakor priporočila naprej. Najlepša hvala in veliko uspehov želim! Jerneja Furlan, Fakulteta za humanistične študije Koper

Ugodno lektoriranje

 • Imam posluh za študentske razmere.
 • Lektoriram doma (ne najemam poslovnega prostora).
 • Lektoriram v prostem času.
 • Redno zaposlena kot profesorica.
 • Nisem posrednica.
 • Lektoriranje neposredno v Wordu, brez tiska.

Čisto sem navdušena nad vašim delom. ODLIČNO. Alijana Komič, Fakulteta za upravo

Vse ste mi tako super uredili, ko sem diplomo tiskala, so rekli, da je prima. Urška Berc, Fakulteta za upravo